Vahvaa ammattitaitoa ja erikoistumista kartioniveltappeihin

AM Bonus Oy on ainoa yritys Suomessa, joka on keskittynyt pelkästään kartioniveltappien valmistukseen. Vahvuutemme on vahva koneistusammattitaito sekä vuosien saatossa kertynyt vankka tietämys erilaisista nivelratkaisuista ja niihin vaikuttavista tekijöistä. Yrityksessämme on jo yli neljännesvuosisadan kokemus koneistuksesta. Kartioniveltappeja olemme valmistaneet vuodesta 2008 lähtien.

AMB Kartioniveltapit ovat yrityksen toisen omistajan, Ari Mattilan, suunnittelemia ja kehittämiä ratkaisuja erilaisten koneiden niveliin. Päämarkkina-alue on Suomi, mutta vientiä on mm. Puolaan ja Baltian maihin. Tuotteitamme on mennyt myös lukuisiin Keski-Euroopan maihin, USA:han, Venäjälle sekä Pohjoismaihin.

Yrityksenä olemme lähellä asiakasta. Esimerkiksi tuotteiden suunnittelua tehdään yhteistyössä asiakkaan, yleensä loppukäyttäjän kanssa. Perheyritys on muutenkin joustava yhteistyökumppani, jossa päätökset tehdään ilman isoja organisaatioita. Yrityksessä työskentelee pääasiassa omistajaperheenjäseniä sekä kiireimpinä aikoina ulkopuolelta ostettua työvoimaa. 

AM Bonus Oy haluaa olla luotettava, joustavasti toimiva yhteistyökumppani yrityksellesi. Tavoitteenamme on, että molemmat osapuolet menestyvät pitkäjännitteisen yhteistyön avulla. Periaatteenamme on, että sen teemme mitä lupaamme.

Yhteistyö työtovereiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa perustuu luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen.

AM Bonus Oy syntyi vuonna 2006 täysin toiselle teollisuuden alalle, mutta jo parin vuoden kuluttua yhtiön perustamisesta, toiminta laajeni metallin koneistamiseen, kun ensimmäinen AMB Kartioniveltappi näki päivänvalon syyskesällä vuonna 2008. Tuohon mennessä Ari Mattila oli työskennellyt reilut 10 vuotta koneistajana, muun muassa aarporaajana Miilukangas Oy:ssä Raahessa ja koneistajana Rautaruukki Oyj:ssä.

Tuotantotilamme sijaitsevat Kivisenkankaan teollisuusalueella Oulaisissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa, 100 kilometriä Oulun alapuolella. 

Yhteyshenkilöt:

Ari Mattila, toimitusjohtaja
myynti
koneistuskokemusta lähes 30 vuotta, vastaa tuotteiden suunnittelusta
puh. +358400474685

Atte Mattila, CNC-koneistaja
koneistaja jo toisessa polvessa, koneistus- ja metallityökokemusta yli10 vuotta
puh. +358503252224

Anne Mattila
hallituksen puheenjohtaja
puh. +358405481513

Sähköposti: ari.mattila(ät)kartioniveltapit.fi

Taulu opastaa Kivikankaantieltä tuotantotiloihin.
Tuotantotilat sijaitsevat Oulaisissa Kivisenkankaan teollisuusalueella.