Asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa

Asiakkaillamme on hyviä kokemuksia AMB-kartioniveltappien asennuksen nopeudesta ja helppoudesta sekä tuotteen kestävyydestä myös vaativissa olosuhteissa.
Erityisen tyytyväisiä asiakkaat ovat olleet AMB-kartioniveltappien kestävyyteen. Huoltoja koneisiinsa tehneet ja teettäneet yrittäjät ovat kertoneet muun muassa yli 14 000 tuntia ajetun AMB-kartioniveltapit olleen ”kuin uusi” ja laitetun takaisin koneeseen. Erittäin yleisiä vastaavat kommentit ovat yli 10 000 tuntia ajetuista nivelistä.
Kuulemme mielellään myös sinun kokemuksiasi AMB-kartioniveltapeista, niiden asennettavuudesta ja toiminnasta. Lähetä meille palautetta mielellään kuvan tai videon kera osoitteeseen ambonus@ambonus.fi tai PALAUTELOMAKKEELLA TÄSTÄ. Voit lähettää myös kuvia asennusvaiheesta, koneesta työssä tai muusta tilanteesta. Kiitos jo etukäteen vaivannäöstä!

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat:
• metsäkoneyritykset
• maansiirtoyritykset
• konehuollot/metsäkonehuollot
• koneenrakentajat
• saha- ja selluteollisuuden huoltoyritykset

Tällaisia kommentteja olemme saaneet asiakkailtamme:

  • Koneurakoisija Pirkanmaalta toukokuussa 2022: ”Terve! Onko teiltä lasku mennyt väärään osoitteeseen tai unohtunut laittaa kun ei ole vie tullut? Tapit istu hyvin paikalleen ja homma rokkaa 👍 kiitos teille. ”
  • Hei!!!! Keväiset terveiset täältä Ahokylästä. Tilasin teiltä tässä taannoin kartioniveltapit joitten
    valmistus oli yllättävän ripeää ja joustavaa ja työ oli ensiluokkaista. Suuret kiitokset työstä. Terveisin Taisto Komulainen (Toukokuu 2022)
  • ”Ehtoota…. Tappi oli todella hieno. Nyt jo paikoillaan. Kiitos hyvästä palvelusta.” Viittaus palveluun johtuu siitä, että selvittelimme tuotteelle kyydin perjantai-iltana Oulaisista Satakuntaan. Koska Posti tai kuljetusliikkeet eivät ehtineet, löysimme Facebookin avulla kyseisen välin junalla ja henkilöautolla kulkeneen perheen, joka vei tapin perille. (Maaliskuu 2019)
  • Maansiirtoyrittäjä lähti ajelemaan Oulaisista Keski-Suomeen Volvo L220 F kauhan kallistustangon kauhanpuoleinen AMB-kartionieltappi autossaan ja totesi, että ”taas säästi rahaa, kun sai raudan nopeasti liikkeelle”. (Maaliskuu 2019)
  • Asiakas soitti maaliskuussa 2017 Saksasta Arille, kertoi ja kiitteli, että AMB-kartioniveltapin asennukseen meni maasto-olosuhteissakaan vain tunti. Perinteisillä menetelmillä Keslan kuormaajan korjaaminen maastossa ei olisi edes onnistunut. Remonttiin olisi kulunut aikaa vähintäänkin yksi työpäivä, koska tukkikuorma olisi pitänyt ensiksi purkaa auton päältä, viedä kuormaaja korjaamolle ja purkaa se siellä ennen korjaamista ja uudelleen kasaamista.
  • Hyvin sopi tappi paikoilleen, ei hölsky!” Näin kommentoi Kaivuukarin yrittäjä Kari Westerholm Porista. Hän lähetti asiakaspalautteen mukana oheiset kuvat Volvo ECR58 puomin tyven pystyala AMB-kartioniveltapista paikoillaan.T

Asiakkaan lähettämät kuvat Volvo ECR 58:n keskinivelestä paikoillaan.