Kartioniveltapeille avattu oma verkkokauppa

Täysin kotimaiset AMB Kartioniveltapit voi tilata nyt myös verkkokaupasta. Kauppa on auki 24/7 ja sieltä löytyy jo suurin osa yrityksemme valmistamista tuotteista, esimerkiksi John Deeren metsäkoneisiin pitkästi toista sataa mallia. Kaikkinensa AMB Kartioniveltappimalleja on yli tuhat ja niitä löytyy metsäkoneiden lisäksi maansiirto- ja kaivinkoneisiin sekä teollisuuden laitteisiin.

Kauttaaltaan uudistuneet kotisivut löytyvät uudesta osoitteesta, joka on kartioniveltapit.fi.

Valmiiden tuotteiden lisäksi verkkokaupassa on tilauslomake myös mittatilauksena tehtäville tuotteille. Täyttämällä tiedot lomakkeelle voit pyytää tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista.

Palvelun käyttäminen on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen, kun haluaa tiedot hinnoista ja jättää tilauksen. Rekisteröitymisen jälkeen palvelua pääsee käyttämään kirjautumalla ko. tunnuksilla verkkokauppaan.

Uusilta kotisivuilta löytyy muutakin tietoa AMB Kartioniveltapeista, niiden tekijöistä, asentamisesta, varaosista, laadusta ja paljosta muusta. Sivuja päivitetään ja ne saavat uutta sisältöä säännöllisesti.

Vastaanotamme mielellään palautetta sivuista, mutta myös valmistamiemme tuotteiden toimivuudesta. Palautetta voit antaa nettisivujen kautta tai lähettämällä vaikka kuvan kera osoitteeseen ari.mattila@ambonus.fi.

Uudet nettisivut ja verkkokaupan teknisen alustan ja toteutuksen on tehnyt ylivieskalainen EagleMedia. Sisällöntuotannosta vastaa Anne Mattila.