Waratahin H414 -kouraan tarjolla kestävä ratkaisu ­– Tuotekehityksessä myös maastossa asennettava versio

Waratahin H414:n ja John Deerren 414 harvesterikourien tilttisylinterin yläpään AMB-kartioniveltapista saadut asiakaskokemukset ovat olleet poikkeuksetta hyviä. Tähän mennessä kyseinen tuote on asennettu jo yli puoleen sataan kouraan.

– Tästä tuotteesta on paljon käyttökokemuksia, koska monilla kyseiseen paikkaan valmistamillamme kartioniveltapeilla on ajettu jo pitkästi toistakymmentätuhatta tuntia, tuotteen suunnittelija ja valmistaja Ari Mattila kertoo.

Tilttisylinterin yläpään AMB-kartioniveltapilla korjataan kourassa ollut perusvika: alkuperäinen niveltappi, joka ei ole kestänyt käytössä.

Waratahin ja John Deeren 414-sarjan harvesterikouran tilttisylinterin yläpään AMB-kartioniveltapista on valmiina jo neljäs versio. Yhteistyötä tuotteen kehittämiseksi on tehty asiakkaiden kanssa.

– Useammalla metsäkoneurakoitsijalla on parhaillaan testikäytössä helposti kenttäolosuhteissa asennettava versio kyseisestä tuotteesta. Sieltä saatavan palautteen perusteella kehitämme tuotetta edelleen ja jatkossa meiltä saa myös kenttäolosuhteissa asennettavan version, Ari Mattila lupaa.

Korjaamo-olosuhteissa tehtävä harvesterikouran asennus vaatii reiän poraamisen 35-milliseksi magneettiporakoneella, mutta laitetta ei asennuksen vuoksi tarvitse purkaa.

Tilaa tästä: https://kartioniveltapit.fi/?product=h-414-tilttisylinterin-ylp-tiltcylinder-upper-side-2